Viilennysjärjestelmät2018-10-01T17:09:45+00:00

Viilennysjärjestelmät

Viilennysjärjestelmän saa asennettua jokaiseen lämpöpumppujärjestelmään.

Lämpöpumppujärjestelmän yhteyteen asennettava viilennysjärjestelmä on moderni, luonnollinen ja edullinen keino kodin miellyttävään ja järkevään viilennykseen. Laitteiden hyvät suodatusominaisuudet lisäävät asumisviihtyvyyttä ja helpottavat allergikkoja. Jäähdytyksen ansiosta siitepölyä ei tarvitse päästää kesällä sisään avoimista ikkunoista.

Turvallinen valinta

Maalämpöjärjestelmän yhteyteen asennettava viilennysjärjestelmä on yleisin viilennysmenetelmä. Maaviilennys on erittäin turvallinen, helppo ja energiatehokas ratkaisu raikkaan sisäilman varmistamiseksi. Maalämmön kautta tehtävän ilmanviilennyksen voi tehdä kolmella eri tavalla: ilmanvaihdon, lattian tai erillisen puhaltimen avulla.

Ensiluokkainen suunnittelu ja asennus, helppo käyttää

Maalämpö- ja viilennysjärjestelmät ovat asiakkaan kannalta helppokäyttöisiä. Viilennysjärjestelmän laadukas suunnittelu ja asennus ovat edellytyksiä järjestelmän toimivuuden ja helppokäyttöisyyden kannalta. Laitteeseen ilmoitetaan toivelämpötila. Kun lämpötila on tuota arvoa matalampi, laitteisto lämmittää kotia, ja kun lämpötila ylittää toivotun arvon, alkaa viilennys automaattisesti. Energiatehokas järjestelmä on taloudellinen pitkäaikaisessa käytössä. Viilennys on tasaisempaa ja huomattavasti miellyttävämpää kuin hetkittäisesti käytetty jäähdytys.

Pyydä tarjous

Saneeraus
Uudiskohde

Kysy lisätietoja!

010 422 8225 tai markku(at)diileri.fi