Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu on hyvin tehokas ja energiapihi ratkaisu kodin kokonaisvaltaiseen lämmöntuotantoon. Lämpö johdetaan luonnollisesti ja ympäristöystävällisesti maan uumenista kodin syliin.

Maalämpöpumppuja on erilaisia kohteen koon ja lämmöntuotannon tarpeen mukaan. Asuinpinta-ala määrittää ensisijaisesti lämpöpumpun teholuokan. Malleihin on saatavilla pitkälle kehittyneitä automaattisia tarkkailujärjestelmiä sekä etäkäyttöominaisuuksia.

Maalämpöpumput voidaan asentaa sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin kiinteistömuodosta riippumatta. Maalämpöpumpun takaisinmaksuaika vaihtelee kiinteistön mukaan viidestä kymmeneen vuoteen, jonka jälkeen saa nauttia tuntuvista säästöistä vuosi vuoden perään. Maalämpöpumppu on erinomainen sijoitus ympäristön ja energialaskussa säästämisen puolesta.

Pyydä räätälöity tarjous

Suosittelemme

NIBE S1255

NIBE S1255 on uusi S-sarjan maalämpöpumppu, joka tuo lisää helppoutta ja turvallisuutta käyttäjilleen. Laite on helppo yhdistää nettiin sisäänrakennetun Wifin ansiosta ja sitä ohjataan joko opastavasta ja selkeästä kosketusnäytöstä tai myUplink -palvelusta esim. älypuhelimella. Automatiikka ohjaa lämmitysjärjestelmää niin kodin kuin käyttöveden osalta. Halutessaan voi antaa laitteen huomioida myös sääennusteen tietoja. Säästöjen optimoimiseksi voi ottaa käyttöön Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen. NIBE S1255 on invertterimaalämpöpumppu, eli se mukautuu talon energiantarpeeseen ja siinä on optimaalinen vuosihyötysuhde. Sisäänrakennettu 180 l lämminvesivaraaja.

NIBE S1155

NIBE S1155 on uusi S-sarjan maalämpöpumppu, joka tuo lisää helppoutta ja turvallisuutta käyttäjilleen. Laite on helppo yhdistää nettiin sisäänrakennetun Wifin ansiosta ja sitä ohjataan joko opastavasta ja selkeästä kosketusnäytöstä tai myUplink -palvelusta esim. älypuhelimella. Automatiikka ohjaa lämmitysjärjestelmää niin kodin kuin käyttöveden osalta. Halutessaan voi antaa laitteen huomioida myös sääennusteen tietoja. Säästöjen optimoimiseksi voi ottaa käyttöön Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen. NIBE S1155 on invertterimaalämpöpumppu, eli se mukautuu talon energiantarpeeseen ja siinä on optimaalinen vuosihyötysuhde. S1155:ssä ei ole sisäänrakennettua varaajaa, vaan erillinen varaaja voidaan valita käyttötarpeen mukaan. Matala laite sopii myös matalampiin tiloihin.

Maalämpöjärjestelmä
Maalämpöjärjestelmä