Lattialämmitysjärjestelmät2018-10-01T17:09:20+00:00

Vesikiertoinen lattialämmitys sopii lämpöpumppujärjestelmään

Lämpöpumpun lämpökerroin on sitä parempi, mitä pienempi lämpötilaero on lämmönlähteen ja lämpöä asuntoon luovuttavan patterin tai putkiston välillä. Laadukkaasti toteutettu asennus on edellytys hyvään lämpökertoimeen. Lämpöpumppu soveltuu erityisen hyvin vesikiertoiseen lattialämmitykseen, sillä huonetta lämmittävä pinta on suurempi kuin lämmityspattereiden pinta, eikä lattialämmitysputkistoissa kiertävän veden tarvitse olla niin lämmintä kuin patteriverkostossa. Mutta nykyaikaisilla pattereilla päästään lähes samaan hyötysuhteeseen kuin lattialämmityksessä. Lattialämmityksen tasaisen lämmityksen ansiosta voit laskea sisätilalämpötilaa muutamalla asteella ilman, että sisällä tuntuu viileämmältä, ja voit näin säästää lisää lämmityskustannuksissa.

Vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä voidaan kytkeä mihin tahansa lämmönlähteeseen.

Lattialämmityksellä tasaista lämpöä

Koko lattiapinta-ala toimii isona lämpöpatterina ja lämpö tulee oikeasta suunnasta. Alhaalta nousevan lämmön johdosta huoneilma kiertää vähemmän, jolloin pölyä ei keräänny ympäriinsä samalla tavalla.

Sisustus kiittää

Lattialämmityksellä vapautat seinäsi huonekalujesi tiellä olevista putkista ja pattereista. Lattialämmityksen lämpö ei myöskään jää sohvan tai muiden huonekalujen taakse piiloon. – Lattialämmitysjärjestelmän valmistajan toteuttamat kokonaisuudet ovat luotettavia, Diilerin tuotteet ovat valmistajien omia kokonaisuuksia – Lämpödiilerin yhteistyökumppani LK-Systems on pohjoismaiden suurin lattialämmitysjärjestelmien valmistaja.

Pyydä tarjous

Saneeraus
Uudiskohde