Huoltopalvelut

Huoltoa harvoin tarvitaan, kun järjestelmä toteutetaan ammattitaitoisesti ja asennetaan perusteellisesti. Lämpöpumppujärjestelmän osat ja niiden materiaalit ovat keskenään yhteensopivia ja kestäviä. Jopa pienimmätkin komponentit ja kytkentärasiat ovat tarkasti valittu niin, että järjestelmä on mahdollisimman hyvin toimiva ja kestävä. Osat hankitaan suoraan alan johtavien toimijoiden tehtailta.

Esimerkillinen huolto takaa pitkän toimintakunnon

Lämmitys- ja viilennysjärjestelmät ovat teknisiä kokonaisuuksia, joiden toiminta on hyvä tarkistaa säännöllisin väliajoin. Tätä varten Lämpödiileri on räätälöinyt valmiiksi mietityn huoltosopimuspaketin, jolla varmistetaan järjestelmän optimaalinen toiminta vuosittain tehtävillä tarkastuskäynneillä. Huoltosopimuspaketti on luotu yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkaat kertoivat oman näkemyksensä, ja me kuuntelimme heidän toiveitaan. Ohjelma on saanut paljon kiitosta, ja kiitos kuuluu teille.

Aina siellä, missä tarvitaan

Vuosittaisista tarkastuskäynneistä huolimatta järjestelmä saattaa joskus tarvita akuutimpaakin huoltoa. Lämpödiileri on käytettävissäsi kaikissa ongelmatilanteissa riippumatta järjestelmän iästä tai alkuperästä. Lämpödiileri suosittelee huoltotarkistusta kolmen-viiden vuoden välein.

Pyydä tarjous

Saneeraus
Uudiskohde

Huoltopyyntö