Tuotteet2018-10-01T17:07:26+00:00

Diilerillä laatu ratkaisee

Lämpöpumput ottavat talteen maa- ja kallioperään sekä vesistöihin varastoitunutta aurinkoenergiaa. Lämpöpumppujen avulla maahan, kallioon, veteen tai ilmaan varastoitunutta auringon lämpöenergiaa siirretään rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Diileri edustaa Pohjoismaiden johtavia merkkejä ja toimittaa lämpöpumppuratkaisut yli vuosikymmenen kokemuksella. Suosittu ja taloudellinen ratkaisu Lämpöpumppujen suosio kasvaa jatkuvasti. Selitys löytyy investoinnin kannattavuudesta. Lämmityksen hinta lämpöpumpusta ja tilanteesta riippuen on noin 3-6 c/kWh verrattuna sähkö- tai öljylämmittämisen hintaan, joka on noin 12-18 c/kWh. Lämpöpumpun alhaiset käyttökustannukset tuovat investoinnin aiheuttamat kulut takaisin jo muutamassa vuodessa. Asennettu lämpöpumppujärjestelmä nostaa kiinteistön arvoa investoinnin verran korkoineen.

”Mahdollisuudet jopa 70-80 prosentin säästöihin verrattuna öljylämmitykseen!”

Sopivan lämpöpumpputyypin ja varajärjestelmän valinta on keskeistä

Lämpödiilerin ammattilaiset osaavat arvioida millainen lämpöpumppu sopii juuri sinulle. Joskus ilma–vesilämpöpumppu saattaa esimerkiksi hyvinkin riittää. Sen hyötysuhde on jonkin verran maalämpöä heikompi, mutta toisaalta se ei tarvitse lämpökaivoa.

Lämpöpumpun rinnalla on kovimpia pakkaspäiviä varten varajärjestelmä, useimmiten helppo ja varma sähkövastus. Kysy meiltä lisää!

Pyydä tarjous

Saneeraus
Uudiskohde