Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Asiakkaan tavoitteiden huomioon ottaminen ja perinpohjainen suunnittelu takaavat laadukkaan lopputuloksen. Kun pyydät tarjouksen, se räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan tarpeiden mukaisesti, sillä tällöin tarjous on luotettava. Kunkin kohteen energiatarve sekä erikoispiirteet kartoitetaan kokonaisvaltaisesti jo suunnittelun alkuvaiheessa.

Uudiskohteissa laskenta perustuu energiaselvitykseen ja pohjapiirustuksiin.

Saneerauskohteissa olemassa oleva energiankulutus ja käynti kohteessa antavat tarvittavat tiedot mitoitusta varten. Suunnittelutyön ensi askeleet otetaan siis jo varsin varhain. Suoritamme kartoituksen asiakkaan pyynnöstä. Mikäli lämmitysjärjestelmä päädytään rakentamaan, hyvitetään kartoitus lopullisesta hinnasta.

Diileri suunnittelee, työ sujuu

Suunnittelemme onnistuneen kokonaisuuden niin, että kaivonporaajien sekä sähkö- ja pumppuasentajien aikataulut limittyvät sujuvasti yhteen, toiminta on kustannustehokasta ja minimoi asumiselle aiheutuvan häiriön. Onnistunut aikataulutus varmistaa sen, että lämmityskatkos vanhan järjestelmän purun ja uuden käynnistämisen välillä on mahdollisimman lyhyt.

Onko suunnittelutyö tehty kunnolla? Diilerin kanssa on.

Pyydä tarjous

Saneeraus
Uudiskohde