Porakaivojen kysyntä kasvaa

Porakaivo on nykyään yleisin maalämmön talteenottotapa. Oikein toteutettu porakaivo mahdollistaa maalämmönhyödyntämisen myös pienillä tonteilla, tai alueella, jossa maasto on kallioista. Porakaivo on yleistynyt lämmönlähteenä siksi, että sen vaatima tila on pieni – porakaivo ei käytännössä vie juuri lainkaan tilaa pihalta. Porakaivo on myös erittäin toimintavarma riippumatta vuodenajasta.

Lämpökaivon avulla syvältä maaperästä kerättävä lämpö on tasaista läpi vuoden. Diilerin ammattilaiset ottavat porakaivon suunnittelussa huomioon pohjoisten olosuhteiden kaivolle aiheuttamat erityisvaatimukset, porakaivot suunnitellaan kestämään. Oikeanlaisella suunnittelulla esimerkiksi putkien vaurioitumisriski voidaan minimoida tehokkaasti.

Lämpökaivoluvat

Diilerin kautta Lämpökaivolle on haettava aina porauslupa, sillä maalämmön suosion hurja kasvu on aiheuttanut muutoksia määräyksiin. Uudiskohteissa pääsuunnittelija hankkii porausluvan. Saneerauskohteissa porausluvista huolehtii Diileri.

Diilerin avulla saat lupa-asiat kuntoon. Haluamme, että asiakkaamme projekti sujuu mallikkaasti. Ota yhteyttä, Diileriltä voit tilata kaivoporaukset ja tarvittavat laitteistot. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin porakaivoja koskeviin kysymyksiisi. Huomioi myös työstä saatava kotitalousvähennys.

Pyydä tarjous

Saneeraus
Uudiskohde
Maalämpöjärjestelmä