Lämmitysmuotoja on monenlaisia

Maalämpö, ilmavesi ja poistoilma: Kaikilla lämmitysmuodoilla on paikkansa, mutta kaikkia lämmitysmuotoja ei parane soveltaa kaikkiin paikkoihin. Kodin lämmitysmuotoa valittaessa on tiedettävä mihin ryhtyy. Investoinnilla tavoitellaan korkeampaa energiatehokkuutta ja matalampia lämmityskustannuksia. Toisille taas ympäristöystävällisyys ja tasainen, miellyttävä lämpö painavat enemmän vaakakupissa. Lämmitysmuotoihin tarkoin perehtynyt kuluttaja tietää, että ne eivät ole toisiaan poissulkevia asioita. Kodinomistaja voi päästä nauttimaan lukuisista oikean lämmitysmuodon tarjoamista hyödyistä. Tässä vaiheessa me astumme kuvaan. Me Lämpödiilerillä tunnemme sekä kodit että lämmityksen – ja osaamme yhdistää ne mahdollisimman antoisalla tavalla.

Tasokas palvelu ulottuu kauas tulevaisuuteen

Lämmitysjärjestelmän vaihdon tai päivittämisen ollessa ajankohtainen on hyvä saada mahdollisimman paljon luotettavaa tietoa lämmitysjärjestelmien toiminnasta ja hyödyistä. Lämpödiileriin voi aina ottaa yhteyttä kodin lämmitykseen liittyvissä asioissa. Useampi työntekijämme on viettänyt koko pitkän työuransa lämmitysasioiden parissa. Heidän asiantuntemukseensa kannattaa turvautua.

Lämpöpumppu kestää käytössä 20-30 vuotta edellyttäen, että asennus ja käyttöönotto on tehty asianmukaisesti. Näiden lisäksi tuotteen on oltava laadukas ja kodinomistajan tiedettävä lämpöpumpun toiminnan perusteet. Lämpöpumpun oikeaoppinen käyttäminen ei ole vaikeaa, saati työlästä, mutta vaatii käyttäjältä huolellista otetta. Me annamme mielellämme opastusta käyttöön sekä käytännöllisiä vinkkejä saadaksesi vielä parempaa etua lämpöpumpustasi.

Energiaa suoraan auringosta

Perinteisten lämmitysmuotojen oheen Lämpödiileriltä saa nykyisellään myös kodin modernit aurinkoenergiaratkaisut. Aurinkoenergia on käytännössä samaa energiaa, joka on varastoitunut aikojen kuluessa maalämpönä otettavaksi. Aurinkoenergian hyödyntämisen parhaita puolia on sen jatkuva, välitön saatavuus. Auringon säteilyenergian ilmakehän läpäisevyyteen ei vaikuta edes muutokset ilmakehässä. Ilmalämpöpumput käyttävät lämmitysmuodosta riippuen x määrän lisäenergiaa lämmön siirtämiseen, mutta aurinkoenergia siirtyy suoraan invertterin kautta akkuihin ilman ylimääräistä ”työntöapua”. Aurinkosähköjärjestelmät ovat siis tehokkaita lämpövoimalaitoksia itsessään – ja ennen kaikkea ympäristöystävällisiä.

Päivitämme paraikaa sivuja uuden aurinkosähköjärjestelmäpalvelun osalta. Voit tarpeen tullen ottaa suoraa yhteyttä myyntiin tai toimistoon yhteystietojen kautta.

Valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva tarjoaa kuluttajille laadukasta lämmitys- ja ympäristötietoutta. Halutessasi saat energianeuvontaa kätevästi Facebookin viestisovelluksen kautta. Motivan kotisivuilla on omat osionsa lämpöpumpuille sekä nykyään myös aurinkosähkölle. Tilastokeskuksen keräämät tilastotiedot suomalaisten energiankäytöstä on koottu sivuille tiiviiseen pakettiin.

www.motiva.fi

Lämpöpumput ovat lämmitysmuotoja