Referenssit 2017-11-15T17:25:19+00:00

Uudiskohteet

Luottavaisin mielin Vantaalla

Erno ja Jenni Haapakoski perheineen asuvat Vantaalla kesällä 2015 valmistuneessa omakotitalossaan. Koti lämpiää maalämmöllä, ja NIBEn laitteiston asennuksesta vastasi Lämpödiileri. Erno ja Jenni pitävät järjestelmää ja laitteistoa luotettavina, toimivina ja taloudellisina.

Lue lisää

Kissanpäivät viljamakasiinissa

Vantaalaisen Ulla Karjalaisen kotitalo on 1700-luvun alussa rakennettu viljamakasiini. Vuonna 1976 asuinkäyttöön restauroitu rakennus on kuulunut alun perin Hakunilan kartanoon. Upeassa kartanomaisemassa sijaitseva, tammien ympäröimä talo on kahden aikuisen ja kahden kissan persoonallinen koti. Asuinpinta-ala on 260 neliötä, lisäksi rakennuksessa on 60 neliön autotalli.

Lue lisää

Saneerauskohteet

Tasaisen lämmin koti Vantaalla

Hanna Tikka-Heraudin perheen koti lämpeni aiemmin öljyllä, mutta taloudellisista ja ekologisista syistä lämmitysjärjestelmä uusittiin. Tilalle tuli NIBEn maalämpöpumppu, jonka asensi Lämpödiileri. Tuote on laadukas, eikä lämmin vesi lopu enää kesken.

Lue lisää

Suojelukohde kunnostetaan

Vantaan Keimolassa, vanhassa kansakoulussa asustaa Kim Henrikssonin ja Tiiti Rinteen seitsemänhenkinen perhe kissan ja parin koiran kanssa. Suurperheen arki mullistui kertaheitolla kesällä 2007, kun kerrostaloelämä vaihtui komean hirsirunkoisen talovanhuksen kunnostukseen. Kouluna rakennus ehti toimia valmistumisestaan vuonna 1925 lähtien yli 70 vuotta, minkä jälkeen sitä käytettiin mm. kaupungin varastona.

Lue lisää