Lattialämmitys

Anna lattian lämmetä & nauti

Diilerin kautta hankit toimivat ja energiatehokkaat lattialämmitysjärjestelmät. Lattialämmitys toteutetaan asiantuntijoidemme laatiman suunnitelman perusteella – Diilerin lattialämmityssuunnitelma sisältää aina putkistokuvan, lämpöhäviölaskelman ja säätöarvotaulukon. Lattialämmitys suunnitellaan aina kohteen mukaisesti ja asiakkaan ehdoilla.
Näin toimimalla Diileri pystyy suunnittelemaan ja toimittamaan lattialämmitysjärjestelmät erityyppisiin kohteisiin.

Lattialämmitys vaikuttaa keskeisesti asumismukavuuteen. Lisäksi lattialämmitysjärjestelmät mahdollistavat kosteuden poistamisen esimerkiksi pesu- ja kylpyhuoneista. Oikein käytettynä lattialämmitys on myös energiatehokas – Diilerin asiantuntijat opastavat asiakasta lattialämmityksen tehokkaaseen käyttöön.

Diilerillä mennään kohteen ehdoilla

Koska lattialämmitysjärjestelmät suunnitellaan aina kohteen tarpeita vastaaviksi, on lattialämmitysjärjestelmät myös testattava huolellisesti asennuksen jälkeen. Diilerin asennus- ja huoltohenkilökunta testaa ja ”koeponnistaa” lattialämmityksen asennuksen jälkeen, ennen asiakkaalle luovuttamista. Käyttöönoton yhteydessä tehdään järjestelmän perussäädöt ja asiakkaalle annetaan käyttökoulutus. Näin voit asiakkaana olla varma siitä että lattialämmitys toimii sovitulla tavalla.