Lämpökaivon poraus

Porakaivojen kysyntä kasvussa

Porakaivo on yleistynyt lämmönlähteenä myös maalämpöpumpuille. Oikein toteutettu porakaivo mahdollistaa maalämmönhyödyntämisen myös pienillä tonteilla, tai alueella jossa maasto on kallioista. Toinen syy jonka vuoksi porakaivo on yleistynyt lämmönlähteenä, on sen vaatima pieni tila – porakaivo ei käytännössä vie juuri lainkaan tilaa pihalta.

Diilerissä me tiedämme, että Pohjoisissa olosuhteissa porakaivo on myös erittäin toimintavarma, riippumatta vuodenajasta. Lämpökaivon avulla syvältä maaperästä kerättävä lämpö on tasaista läpi vuoden. Diilerin ammattilaisten suunnittelemat porakaivot huomioivat myös pohjoisten olosuhteiden kaivolle aiheuttamat erityisvaatimukset ja kestävät pidempään. Oikealla suunnittelulla esimerkiksi putkien vaurioitumisriski voidaan minimoida tehokkaasti.

Lämpökaivoluvat Diilerin kautta

Maalämmön suosion hurja kasvu on aiheuttanut muutoksia määräyksiin. Nykyisin lämpökaivolle on haettava aina porauslupa. Asiakkaiden auttamiseksi ja projektin sujuvoittamiseksi hoidamme tämän puolen kokonaan.

Ota yhteyttä, Diileriltä voit tilata kaivoporaukset ja tarvittavat laitteistot. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin porakaivoja koskeviin kysymyksiisi.

Huomioi myös työstä saatava kotitalousvähennys.