Avustus ja lupahakemukset

Lupa-asiat kuntoon Diilerin kautta

Diilerin kanssa lupahakemus hoidetaan kerralla kuntoon ja hankkeesi etenee. Panostamalla uusiin lämmitysjärjestelmiin teet ympäristöystävällisen palveluksen ja viranomaiset tulevat monessa asiassa vastaan.

Muista hyödyntää avustukset!

Energia-avustus myönnetään yleisesti pientalon omistajalle, jos talo on ympärivuotisessa asuinkäytössä. Laiteinvestointeihin energia-avustus myönnetään jos talon lämmitysjärjestelmä uusitaan säädettyjen asetusten mukaisella tavalla. Energia-avustus suosii nimenomaan kasvihuonepäästöjä vähentäviä järjestelmiä (esim. maalämpöjärjestelmät). Perinteisten omakotitalojen lisäksi energia-avustus voidaan myöntää myös paritaloille.

Maalämpöhanketta suunnittelevan kannattaa olla meihin yhteydessä hyvissä ajoin, jotta lupien hakemiselle on riittävästi aikaa. Diilerin asiantuntijat kertovat mielellään lisää energia-avustuksen hyödyntämisestä ja auttavat selvittämään täyttääkö kohteesi avustuksen kriteerit.

Kotitalousvähennys on hyödynnettävissä myös Diilerin tarjoamiin palveluihin ja asennustöihin.

Kotitalouksien on mahdollista saada verovähennystä yritykseltä tilaamastaan työstä. Kotitalousvähennys myönnetään vain suoritetusta työstä, tilaamasi laitteet ja tarvikkeet eivät valitettavasti kuulu vähennyksen piiriin. Kotitalousvähennys on helposti haettavissa, ja verottajalla on vähennystä varten oma kaavakkeensa.

Porauskuluista töiden osuus on jopa 85% ja tältä osin kotitalousvähennykseen oikeuttavaa.

Kysy lisää