Lattialämmitys

Tehdään se kunnolla

Diileristä hankit energiatehokkaat lattialämmitysjärjestelmät. Lattialämmitys toteutetaan asiantuntijoidemme laatiman suunnitelman perusteella ja se sisältää aina putkistokuvan, lämpöhäviölaskelman ja säätöarvotaulukon. Autamme sinua ymmärtämään mahdollisuudet ja tekemään oikeita päätöksiä.

Lattialämmitys suunnitellaan kohteen ehdoilla. Se testataan huolellisesti asennuksen jälkeen ennen asiakkaalle luovuttamista ja käyttöönoton yhteydessä tehdään järjestelmän perussäädöt. Diileri panostaa käyttökoulutukseen.

Lattialämmitys on todella mukava

Uudisrakentamisessa maa- ja ilma–vesilämmityksen aisapariksi asennetaan lähes poikkeuksetta lattialämmitys. Se on moderni, mukava ja tyylikäs ratkaisu, mikä vaikuttaa keskeisesti asumismukavuuteen. Lattialämmitysjärjestelmät mahdollistavat esimerkiksi kosteuden poistamisen pesu- ja kylpyhuoneista.

Hyötysuhde kunnossa

Suuren lämmönluovutuspinta-alan johdosta veden lämpötila lattialämmitysputkissa on alhainen, mikä vaikuttaa myönteisesti maalämpöpumpun hyötysuhteeseen ja säästää energiakuluissa.

Vältä virheet, panosta laatuun

Diilerillä on omat lattialämmitysasentajat, ja siksi voimme toimittaa lämpöpumpun ja lattialämmityksen aina saumattomana kokonaisuutena, luotettavasti ja tehokkaasti.